Coaching pszichológia

szakértelemmel és etikusan az ügyfelek 
sikerességének és életelégedettségének növeléséért.

Az MCPE Célja és Tevékenysége

Egyesületünk, mint bejegyzett szakmai - társadalmi szervezet céljának tekinti a tudományosan megalapozott és pszichológiailag informált coaching és coaching pszichológia szemleletének és módszerének képviseletét és népszerűbbé tételét Magyarországon, ennek keretében kiemelt feladatának tekinti az Egyesület által képzett coachok, valamint coaching pszichológusok magas szintű szakmai és etikai alapokon, és nemzetközi sztenderdeken nyugvó tagsági - minősítési rendszerének kidolgozását és bevezetését. 

Az Egyesület folyamatos szakmai támogatást biztosít a tagjaiként nyilvántartott coachok és coaching pszichológusok tevékenységéhez és képviseli a coaching pszichológia területét a pszichológián belül, illetve a pszichológiai tudás fontosságát a coachingon belül. 

Az Egyesület folyamatosan tolmácsolja a legfrissebb coaching pszichológiai kutatási eredményeket a coachoknak, coaching pszichológusoknak, valamint a szélesebb közönségnek. 

Az MCPE ennek szellemében, a Nemzetközi Coaching Pszichológiai Társaság (ISCP) által akkreditált módon  alakította ki coaching pszichológus tagsági rendszerét. A minősítési rendszerünk követelményeit sikeresen teljesítő coaching pszichológusok egyben megszerzik az ISCP MISCP akkreditációja is.

Közösségi és tudományos tevékenységünk

Portfólió építés a minősített coach és coaching pszichológus tagsági fokozat eléréséhez

Portfólió építést támogató programok coachok részére, 2022-2023

Coach the Coach Program


CoachMentor Program


Coaching Szupervízió

Portfólió építést támogató programok coaching pszichológusok részére, 2022-2023

Coach the Coaching Pszichológus Program


Coaching Pszichológus Mentor ProgramCoaching Pszichológus Szupervízió

MCPE Coachok és Coaching Pszichológusok Regisztere

Az egyesületünknél 2008 és 2020 között végzett coachok és coaching pszichológusok nyilvántartása lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy felkészült és etikus coachokkal és coaching pszichológusokkal dolgozzanak együtt. A regiszter ABC sorrendben tartalmazza a szakemberek nevét. A névre kattintva részletesebb információkat és az adott coach, coaching pszichológus elérhetőségét lehet megtudni - amennyiben ezt a szakember megadta.Nemzetközi Kapcsolatok

Az MCPE Szakmai Közösség tagjai aktívan részt vesznek az evidence based coaching megközelítés iránt elkötelezett nemzetközi coaching és coaching pszichológiai szervezetek munkájában. Folytatjuk a Brit Pszichológiai Társaság Coaching Pszichológus Munkacsoportjával és a Nemzetközi Coaching Pszichológiai Társasággal meglévő együttműködésünket. Szponzor szervezetei vagyunk az International Journal of Coaching Psychology folyóiratnak.